Umiejętność reakcji na sytuacje zagrożeniowe zdrowia i życia w kuchni
Umiejętność reakcji na sytuacje zagrożeniowe zdrowia i życia w kuchni
- Liczba godzin szkoleniowych: 16 godz.
- Certyfikat ukończenia szkolenia: TAK
- Liczba godzin szkoleniowych: 16 godz.
- Certyfikat ukończenia szkolenia: TAK
Program szkolenia
- Zapoznanie uczestników z najważniejszymi zagadnieniami dot. sytuacji zagrożeniowych
- Symulacje sytuacji zagrożeniowych
- Ustalenie procedur interwencyjnych
- Jak można zapobiegać i reagować?
- Pytania wnioski – analiza sytuacji w firmie
- Indywidualne konsultacje
- Podstawowa wiedzę dot. sytuacji zagrożeniowych, w tym ratowania życia
- Sytuacje związane z zagrożeniami zdrowia i życia
- Interwencje na poziomie pracowników, uprawnienia oraz przekraczanie uprawnień
- Na jakie sytuacje pracownik musi zwracać uwagę
- Case study – analiza przypadków
Dla kogo? / Cel
- Szkolenie skierowane jest do właścicieli firm jak i pracowników wszystkich sektorów działalności.
- Kurs dedykowany jest w zależności od potrzeb na poziomie podstawowym bądź zaawansowanym.
- Osoba prowadząca posiada długoletnie doświadczenie w przygotowywaniu kampanii medialnych w social mediach na wielu sektorach działalności.
- Każdy uczestnik otrzyma certyfikat ukończenia szkolenia
Trener
Patryk Dziamski